Milyen problémákkal érdemes
egyéni konzultációra bejelentkezned?

Te melyekkel szembesülsz naponta?

Az egyéni konzultáció célja, hogy feltárjuk a problémáid VALÓDI okát testi-lelki szinten és megtaláljuk közösen a számodra megfelelő módszereket, hogy ismét egészséges és boldog legyél.

A problémáid valódi okai...

- és ami mögöttük van -

Csak a szervi tünetet kezeled, nem az okát

A megoldás azonban az, hogy a probléma forrását találjuk meg és azt kezeljük célzottan.
Ne csak a tüneteidet kezelgesd, hanem annak valódi gyökerét!
Ismerd meg segítségemmel a tested működését és annak összefüggéseit, hogy valóban kezelni tudd a tüneteidet. 

 

Csak a testi tüneteket kezeled, a lelked nem

Igen, valóban fontos, hogy kezeld a tünetet (de akkor is célszerű nem csak az adott szervre gondolni), azonban gyakran a hiányzó láncszem a lelki tényezők feltárása és megoldása, ami szintén állhat egy fizikai tünet mögött vagy gátolhatja annak a teljes gyógyulását.

tanult, rossz beigedződések

Nem a neked való ételeket eszed, vagy nem alszol eleget és alig van mélyalvási fázisod. Szedsz étrendkiegészítőket, de nem jó minőségben / mennyiségben (még károsabb is lehet mint hasznos). Túledzed magad, vagy a számodra nem ideális mozgásformát űzöd.

Senki nem tanította meg hogyan kell a kapcsolatainkban úgy együttműködni, együtt élni, viselkedni, beszélni, viszonyulni a másikhoz, hogy az ne okozzon konfliktust, rossz érzetet, sérelmeket a felekben, mint ahogy azt sem tudjuk, hogyan kezeljük a mindennapi stresszt. 

Bár rengeteg cikk szól az egészséges életmódról, rutinból mégis nagyon keveseknek megy. Generációkon át örökítődnek át az ételhez fűződő érzelmi viszonyulások, valamint a helytelen táplálkozási szokások, melyekkel sokan nincsenek is tisztában, vagy ha mégis, képtelenek szakítani velük.

Ha a megfelelő információk birtokába jutsz és...

Kezedbe veszed az irányítást

Elmúlhatnak végre régóta fennálló tüneteid, problémáid, mert a kezedben lesz az igazi megoldás!

Egyből el tudsz aludni este, átalszod az éjszakákat, életerővel ébredsz és viszed a napodat.

Tartósan elérheted az ideális testsúlyodat, éhezés és szenvedés nélkül. Megszűnik az indokolatlan éhségérzet, a kívánósság, sóvárgás, falásrohamok, ételfüggőségek.

Javul az emésztés, a bélrendszer állapota, ételérzékenységek és ételallergiák elmúlhatnak.

Nő a boldogságszint, hosszútávon pedig jobban érzed magad, mint eddig valaha!

Hosszútávon magad is tudni fogod, mit kell enned / szedned / tenned.

Egyéni konzultáció Martinecz Beatrix

Hogyan tudok Neked segíteni?

Módszerek, amelyekkel az egyéni konzultáción dolgozom

Vérvizsgálati laboreredmény funkcionális kiértékelése

Így derül ki az, hogy miért nem vagy jól, holott a leleted „jó”. 
Fény derül arra, mi a panaszod valódi forrása, mert nem csak egy paraméterből indulok ki, hanem összevetem azokat egymással. Illetve nem a hagyományos referenciaérték szerint értékelek, hanem egy olyan viszonyítási rendszer szerint, ami a test optimális működését veszi figyelembe a társadalmi átlag helyett.

Funkcionális empirikus állapotfelmérések

A felmérések segítségével felfedhetők a valódi okok, amelyek a testi és/vagy mentális panaszok mögött állnak.
Kiderül az, hogy valójában melyik szervrendszer körül van a gond, a tünetelő szerven kívül, ami miatt még mindig nem javult a régóta fennálló „rejtélyes” panasz.

Kérdőívek, check-listák, alapanyaglisták, átalakulás követő napló

Számos különböző segédletet, listát adok, amik segítik, hogy a gyakorlatba is könnyen átültethető, megvalósítható legyen mindaz, amit tenned szükséges a problémák megoldása érdekében. A cél az, hogy ne „csak” tudd, hanem könnyen, időhatékonyan tudj cselekedni is.

Coaching

Különböző élethelyzetekből adódó és lelki elakadások esetén először tudatosítjuk a helyzetet, ehhez leggyakrabban a tranzakcióanalízis modelljeit használom és önismereti, kapcsolati kérdőíveket, teszteket. Megérted, hogy miben vagy, hogy mit változtass, tudsz döntést hozni és utána cselekedni. A döntési és cselekvési folyamatot segítjük még a VMI®️ és Újrahangolás®️ módszerekkel is vagy azzal, ami éppen a legjobb lenne számodra, az intuícióm alapján.

Tudnivalók az egyéni konzultációról

A konzultáció menete, egyéb hasznos információk

Jelentkezz be!

Jelentkezés után felveszem Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk.

Konzultáció online

Nem kell utaznod sehova, se kiöltöznöd, se sminkelned, csak leülsz a gép elé, úgy ahogy vagy, és kezdhetjük is. A világ bármely tájáról becsatlakozhatsz.

Elemzés

Ha vérvételi laborleletet szeretnél kiértékeltetni vagy empirikus állapotfelmérést elvégezni, akkor 3 nappal a konzultáció előtt küldd el nekem a leletet vagy a felmérést kitöltve.

Az elemzés díja előre fizetendő, átutalással. 

Minden adatot a jelentkezési e-mailben megkapsz majd, illetve minden információról tájékozódhatsz az ÁSZF-ben is. 

Az időpont lemondása vagy módosítása legkésőbb az időpontot 24 órával megelőzően lehetséges.

Mire számíthatsz, ha velem dolgozol?

Így fog kinézni a közös munka

Martinecz Beatrix életvitel tréner , coach
Martinecz Beatrix életvitel tréner , coach

 

Nem kötlek magamhoz se, az a cél, hogy olyan tudást adjak át, ami alapján magad is tudsz majd döntéseket hozni – ehhez lehet, hogy elég egyszer konzultálnunk, de lehet, hogy több alkalom kell.

Egyéni konzultáció árak

1 alkalom

60 perc

22.000 Ft

3 alkalom

180 perc

59.000 Ft

Minikonzultáció

20 perc

8.000 Ft

Akik már jártak nálam...

Így vélekednek rólam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sollicitudin erat ut nisl consequat consequat. Mauris interdum gravida consectetur. Proin auctor mattis erat, nec egestas nisi ullamcorper quis. Nam suscipit mollis libero non efficitur.
John Doe
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sollicitudin erat ut nisl consequat consequat. Mauris interdum gravida consectetur. Proin auctor mattis erat, nec egestas nisi ullamcorper quis. Nam suscipit mollis libero non efficitur.
John Doe
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe

Fordulj hozzám bátran!

Szeretettel várlak!

Csatlakozz a facebook csoporthoz!